Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2007

Όλοι Φώφη...

Πολύ καλά αντανακλαστικά από το ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ σχετικά με το θέμα της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά και της αντίδρασης του ΠαΣοΚ.

Προεκλογική συνέπεια - ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΝ


Στο in.gr υπάρχει χθεσινή δήλωση της Φώφης:
(01/09/07)«Έχουμε να κάνουμε με μια παλιά, πολύ παλιά και αδίστακτη δεξιά. Ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας θα πρέπει να αντιδράσει. Υπομονή, έμειναν μόνο δεκαπέντε μέρες. Δύναμη και αισιοδοξία.»

και πριν ένα χρόνο:
(16/4/2006)ΕΤ: Ακούγεται ότι στις φιλοδοξίες σας είναι να επανέλθετε στη Βουλή. Αν κερδίσετε και πάλι την υπερνομαρχία, θα εξαντλήσετε την θητεία σας, ή θα είστε υποψήφια βουλευτής στις εκλογές;

ΦΓ: Αν εκλεγώ θα υπηρετήσω τη θητεία μου στην Υπερνομαρχία. Άλλωστε με μία απλή ανάγνωση στο Σύνταγμα, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι αιρετοί Νομάρχες, σε αντίθεση με τους δημάρχους, δεν έχουν δικαίωμα να θέσουν υποψηφιότητα για το Κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.


Το θέμα αναφέρετε και στο buzz...

Πραγματικά θα γυρίζει στον τάφου το ο αείμνηστος Γεννηματάς με αυτα που κανει το καμάρι του.

Ντροπή...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βγήκε εκτός λόγω εκπρόθεσμου;

Vagelford είπε...

Νομίζω πως όχι. Υπάρχει νομικό κόλλημα με την υποψηφιότητα. Αλλά και πάλι, δεν είναι εκεί το θέμα...

Rodia είπε...

Οι βουλευτές νομίζεις ότι εκφράζουν δική τους γνώμη; Εμένα με ενόχλησαν και οι κορώνες της Φώφης περί "επάρατης δεξιάς", λες και δεν ήξερε τι είχε συμβεί. Αν βεβαίως ΔΕΝ ήξερε, τόσο το χειρότερο -για μας...
(που θα την είχαμε στη Βουλή)
..αλλά.. θα μου πεις ότι η καημένη η Φώφη είναι το χειρότερο δείγμα; Αφελής μάλλον, την πάτησε, και -πιθανότατα- γλίτωσαν από αυτήν όσοι της βάλαν τη τρικλοποδιά..
Ενοχλεί επίσης και το αλισβερίσι, οι δοσοληψίες δλδ, που αποκαλύπτονται διαρκώς φόρα παρτίδα (βλ. περίπτωση Πατουλίδου) Μπόχα λέμε... Πανταχόθεν.

Vagelford είπε...

Δεν την είχα δει την ιστορία με την Βούλα, αλλά σήμερα που διάβασα λίγα πράγματα... αίσχος.