Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2007

Κλοτσοσφαιρικά νέα...

Στην Κυριακάτική του ανταπόκριση, ο αθλητικός μας ανταποκριτής Γουλιέλμος Delearth, ανταποκρίνεται...

Ρινγκ τοουν με τον υμνο του ολυμπιακου εχει συμφωνα με ρεπορταζ / καταγγελια της εφημεριδας {Ντερμπι} στο κινητο του, ο διαιτητης του χτεσινου ντερμπι Κασναφερης. Στο ρεπορταζ ο δημοσιογραφος καταληγει επισης στο οτι δεν μπορει να ειναι ετοιmολογικα τυχαιο ουτε .. το ιδιο το επιθετο {Κασναφέρης} (που αναλυετε ως : Cash - να φέρεις..με ευνοητα συν-περασματα.)

Απαγορεύονται όλα τα υβριστικά συνθήματα των γηπέδων και θεσπίζεται το ΕΣΒ, το Εθνικό Συμβούλιο Βαζελοπαλλινόρθωσης. Αμούστακα κοριτσόπουλα της Ζωής και του Σωτήρος θα εμψυχώνουν τις ομάδες με ψαλμωδίες και συνθήματα του κατηχητικού: «Έξω θα φάτε το Τίμιο Ξύλο που ζητάτε», «Εδώ θα γίνει ο Πανάγιος Τάφος σας».


Στο ρεπορτάζ του, ο ρεπόρτερ μας μεταφέρει το κλίμα του αγώνα:
Εχτες ηταν ο αγωνας των αιωνίων κανιβαλλων , σε κανενα αλλο μερος της Γης δεν γινονται αγωνες με απαγορευση οπαδων αντιπαλης ομαδας, εμεις εχουμε μια πρωτοτυπία εδω,..πολιτισμου. Και μιλαμε για το ακροναοτων της φιλοξενειας (οπως παντα) ειδικα στο χωρο της εκτελεσεων των λακτισματων κόρνερ, πυροβολισμοί κροτιδες πιρουνια λουκουμια μπουκάλια , ήδη στα καταστηματα των ομαδων πωλουνται πρασσινες κοκκινες και κιτρινες πανωπλίες, Επιτέλους μετα την θλιβερη παρενθεση του Γιουρο με τους ξενερωτους πορτογάλους ξαναγυρίσαμεν εις στα δικα μας παιδια τα στρατευμενα πρεζακια.
δε θα γινεις ανθρωπος ποτε , οπαδε οπαδεε.


Από το υπόλοιπο αθλητικό ρεπορτάζ, το αθλητικό πνεύμα έκανε την εμφάνισή του την Κυριακή στην Αρχαία Ολυμπία. Ιάπωνες τουρίστες αναφέρουν ότι το είδαν γύρω στις 21:15 να ψάχνει για τροφή ανάμεσα στα καμένα, απαθανατίζοντας τη στιγμή. Οι φήμες που το θέλανε να έχει καεί προφανώς διαψεύστηκαν. Ανησυχίες όμως εκφράζονται για την επιβίωσή του. Σύμφωνα με καταγγελίες εθεάθησαν στην περιοχή οπαδοί του παναθηναϊκού (κάποιοι εικάζουν ότι ήταν οπαδοί των ΜΑΤ) να πετάνε φόλες...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ena mikro poimataki pou vrika,
~
εχει τίτλο "Η Μπαλα".

~

Η Μπάλλα



Μια κόκκινη μπάλλα κυλάει στο χώμα της Ελλάδος... / Απόγεμμα /
ο ήλιος λάμπει. / Σ΄ ένα σύννεφο πυρκαγιάς παίζουν ποδόσφαιρο... / Κανένας
δεν διακρίνει στην υγρή μπάλλα / που κολλάει στην άμμο και στριφογυρίζει
στο χορτάρι / ένα κομμένο κεφάλι / που κυλάει στο χώμα της Ελλάδος. / Οι
φίλαθλοι γαβγίζουν στις εξέδρες , / το γκόλ μπαίνει / - θρίαμβος στο δίχτια, /
ιαχές στους δρόμους , / κι ο πόλεμος με το κουτσό του ποδάρι / έτοιμος να
κλωτσήση τη γή / με το γήπεδο και τους φιλάθλους / στου διαόλου τα δίχτια!

Ανώνυμος είπε...

http://www.royoftherovers.com/