Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Έκτακτες Ειδήσεις...

Ο απεσταλμένος μας ανταποκριτής, Γουλιέλμος Delearth, μεταδίδει τις τελευταίες ειδήσεις από το Ελλαδιστάν.

-Ανακούφιση στους αναγνώστες του ελληνικου Νασιοναλ Τζεογκραφικ . συνεληφθει επιτέλους και ανακρινετε απο την δασονομία το πευκο που παραδοθηκε πρωτο στις φυσικές για την εποχη μεσσογειακες φλόγες συμπαρασυροντας και τα υπολοιπα στην χτεσινή πυρκαγία στο νομό Ηλείας.Συσταση συμμορίας και υποπτη διατηρηση μακροχρόνιας σχέσης με Άραβα δενδροφιλο ακτιβιστή ειναι μερικές απο τις κατηγορίες που θα του αποδοθούν σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Espresso.

-Νέο ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα θα υποστούν οι ανήλικοι μαθητές με την έναρξη της σχολικής περιόδου την μεθερχόμενη Τρίτη 11η του Σεπτέμβρη. Οι αδίστακτοι κρατικοί λειτουργοί θα κατασπαράξουν τις αθώες παιδικές ψυχες, κατασκευάζοντας ανδρείκελα για την πολεμική μηχανή των αφεντικών τους.

-Το αναμενόμενο καραμπινάτο φιάσκο των περισσοτέρων εταιριών δημοσκόπησης, που βγάζουν ακριβώς το αποτέλεσμα που γουστάρει ο πελάτης που τους το παρήγγειλε, αναμένεται να αυξήσει τα ποσοστά ανεργίας στον ευπαθή και ευκαιριακό κλάδο των δημοσκόπων - ερευνητών. Οι διορατικότεροι εξ αυτών έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ανοίξουν μπουτίκ με τις συζύγους τους.

-O Άρης πιο κοντα απο ποτέ (και φέτος) ... σχεδόν μας ακουμπάει ... αναμένεται ξανα να γιομίζει τον ουρανο προσφεροντας μοναδικό θεαμα στους τυχερους αστρολογικα ενημερωμενους παραθεριστες , και μοναδικη αφορμη για περισοτερες αστρολογικές συζητησεις του κωλου.Ίσως το χαρακτηριστικό χρώμα του γειτονικού μας πλανήτη να οφείλεται στην τεράστια ντροπή του.


Καλέ... αυτές οι ειδήσεις ήταν έκτακτες...