Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Άρης Χατζηστεφάνου



Ο Άρης Χατζηστεφάνου μιλάει στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Λαβίθη στον ΣΚΑΙ για την εμπειρία του κατά τη διάρκεια της ισραηλινής επίθεσης στο τουρκικό πλοίο, αφηγούμενος και τις αξέχαστα όμορφες στιγμές που πέρασε στις ισραηλινές φυλακές.



http://pitsirikos.net/
http://les-malakies.blogspot.com

12 σχόλια:

zty είπε...

Θαυμάσια δημοσιογραφία από τον Χατζηστφάνου. Σε κάνει να αναπολείς τις παλιές καλές μέρες της συσκότισης και παραπληροφόρησης. Για γέλια, εφόσον φάνηκε καθαρά ότι το ταλέντο του είναι πολύ περιορισμένο σε αφηγήσεις συνομωσίας περί αμερικανικού ιμπεριαλισμού και τα ταύτα. Το ίδιο κατά πόσο φαίνετε είναι και το δικό σου ταλέντο που είναι πολύ περιορισμένο σε αντιχαρβελικές αφηγήσεις και αντιλιακοπουλαίικα συμπλέγματα, αλλά πέραν αυτού απογοήτευση.

Vagelford είπε...

LOL
"αφηγήσεις συνομωσίας περί αμερικανικού ιμπεριαλισμού...
περιορισμένο σε αντιχαρβελικές αφηγήσεις...
αντιλιακοπουλαίικα συμπλέγματα..."

zty είπε...

Καλά γέλα εσύ. Για μένα ο επιστήμονας είναι επιστήμονας σε όλα, διαφορετικά δεν διαφέρεις από αυτούς τους καλεσμένους του Χαρδαβέλα που μπορεί να είναι άριστοι φυσικοί, αλλά δεν έχουν κουκούτσι μυαλό (άσε πω μη κάτι παραπέρα)

Vaggelis1984 είπε...

Χτύπα zty ανελέητα :)

Y.Γ Μεταξύ μας μπορείς και καλύτερα.

Vagelford είπε...

zty, παρακαλώ, συνέχισε την εποικοδομητική κριτική.

zty είπε...

Εσύ είσαι ο μέγας επιστήμων. Στρώσε τις εξισώσεις σου και βρες τα μόνος σου. Στην ανάγκη ζήτα την βοήθεια του άλλου μέγα δημοσιογράφου με τα ινφογουαρς να δούμε τι γέλια θα πέσουν.

Vagelford είπε...

Δεν χρειάζεται, η τεκμηρίωσή σου δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας.

ζτυ είπε...

Ακριβώς, αυτό λέω και εγώ. Να αγιάσει το στόμα σου που ήρθες στα λόγια μου.

Oblivion είπε...

Μπορείς να μας διαφωτίσεις αγαπητέ zty σχετικά με το συνομωσιολογικές αφηγήσεις και λοιπές κατηγορίες για τον Χατζηστεφάνου?Η μόνο λάσπη?Και αν δεν κάνω λάθος ο κ.Vagelford φροντίζει να αποδεικνύει ότι λέει αναφορικά με τον Χαρδα ή τον Λιάκο.Αν και για να πω την αλήθεια δεν χρειάζεται μιας και καταφέρνουν μόνοι τους να γίνονται γραφικοί.

Υ.Γ Vagel συνέχισε την καλή δουλειά και νταξ, η βλακεία όπως ξέρεις είναι αήττητη και ο βλαξ ικανότατος!

Άχριστος είπε...

DNFTT

lykwn είπε...

Για μένα ο επιστήμονας είναι επιστήμονας σε όλα


Για μένα ο σουβλατζής είναι σουβλατζής σε όλα


α και το καλο σουβλάκι πρέπει να έχει και λίγο λιπάκι

zty είπε...

"Υ.Γ Vagel συνέχισε την καλή δουλειά και νταξ, η βλακεία όπως ξέρεις είναι αήττητη και ο βλαξ ικανότατος! "

Κανείς δεν αντιλέγει, αλλά ο επιστήμων με την υπέρτατη λογική του είναι επιστήμων σε όλα και δεν ισχύει το σχήμα mode επιστήμων on η λογική τρέχει τα προλάβει τα φωτόνια mode off το θημικό γαμά και δέρνει και κάθε μάγισσα και κάθε χαρτορίχτρια είναι ευπρόσδεχτη. Αν και υπάρχουν και οι περιαστικοί μύθοι με τους σουπερεγκεφάλους και αδυνατούν να δέσουν τα κορδόνια τους, αλλά αυτό είναι άλλης σφαίρας επιρροής. Ένας Λιακόπουλος σας χρειάζεται διαφορειτκά δεν λειτουργείτε.