Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Φωτιά σε UFO (by Λιακόπουλος)

Με αφορμή το σχόλιο του pølsemannen στην προηγούμενη ανάρτηση, είπα να πάω να ρίξω μια ματιά στο site του Λιακόπουλου για να δω και εγώ τι παίζει με τον Λιάκο.

Έπεσε λοιπόν το μάτι μου στην "επιστημονική" ενότητα του site, όπου υπάρχει το φοβερό "επιστημονικό" άρθρο με τίτλο ΦΩΤΙΑ ΣΕ UFO; VIDEO. Το video είναι το παρακάτω video από το youtube:



Φοβερό κυρίες και κύριοι... Πραγματικά ένα θέμα άξιο της επιστημοσύνης του Λιακόπουλου.

Εντάξει, περιττό να πω ότι έριξα τρελό γέλιο μόλις είδα το video. Είναι υπερ-προφανές το τι δείχνει. Βρισκόμαστε σε κάποιο μέρος λίγο μετά τη δύση του Ηλίου και κάποιο αεροπλάνο (φαίνεται πεντακάθαρα στα κοντινά που κάνει σε κάποια σημεία του video) πετά προς τη δύση (αυτό φαίνεται στο τέλος του video) αφήνοντας πίσω του το χαρακτηριστικό ίχνος των contrails. Ενώ στο επίπεδο του εδάφους, ο Ήλιος είναι κάτω από τον ορίζοντα, στο ύψος που πετά το αεροπλάνο βρίσκεται ακόμα πάνω από τον ορίζοντα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το λευκό ίχνος του αεροπλάνου να φωτίζεται έντονα κόκκινο. Το αποτέλεσμα είναι αυτή η φωτεινή κόκκινη γραμμή.

Γεια σου ρε υπερ-φυσικέ Λιακόπουλε με το UFO σου. Λες το θέμα να το πιάσει και ο Χαρδατρέλλας;

LOL

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά το UFO όχι μόνο μοιάζει με αεροπλάνο, αλλά χρησιμοποιεί και anti collision lights στα ακροπτερύγια. Είδες οι εξωγήινοι, συμμορφώνονται με τους Federal Aviation Regulations.