Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αθώα η Στέλλα Πρωτονοταρίου

Αθωώθηκε λοιπόν η διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου. Και όχι απλά αθωώθηκε, αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του εισαγγελέα της έδρας:
Δυστυχώς καλούμαι να υποστηρίξω ένα κατηγορητήριο το οποίο δεν υποστηρίζεται από πραγματικά περιστατικά. Δεν διακρίνω την ελάχιστη ένδειξη μη νομιμότητας της πράξης των δύο κατηγορουμένων. Σε βάρος του προσωπικού της χρόνου ξεκίνησε μια δραστηριότητα για τα παιδιά. Αν κάποιος διαχωρίζει τα παιδιά σε ελληνόπουλα και αλβανόπουλα είναι προσωπικό του πρόβλημα...


Στον νυν διευθυντή προτιμώ να μην αναφερθώ, αφού ακόμα και ο ίδιος παρουσίασε τον εαυτό του ως μαριονέτα.

Anyway, αυτή ήταν μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Καλό Σαββατοκύριακο.

6 σχόλια:

@vaggelis1984 είπε...

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν καταδικάστηκε;
Που είναι η θανατική καταδίκη;
:)

@vaggelis1984 είπε...

ααα και κάτι που ΟΛΟΙ περιμέναμε
www.physicalhealth.gr/
:):)

ακολουθεί δείγμα δωρεάν
"Η μαγνητική ενέργεια ενεργοποιεί το οξυγόνο του νερού, για την ακρίβεια τον πυρήνα του οξυγόνου, με αποτέλεσμα το νερό αυτό να μην οξειδώνει τον οργανισμό"

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωση...Finally...
Να δούμε τώρα αν ο κ. Γιουτλάκης (που έκλεισε τη μαρτυρία του λέγοντας μάλιστα "παρακαλώ να αθωωθεί η κ. Πρωτονοταρίου"), θα αποσύρρει και την νέα αναφορά (!!!) που έχει κάνει στην κ. Πρωτονοταρίου για "παράβαση καθήκοντος κατ'εξακολούθηση" για την "παράνομη διδασκαλία των αλβανικών ως μητρικής γλώσσας και παράνομη διδασκαλία των ελληνικών στους μετανάστες γονείς" (η προηγούμενη αφορούσε την παράνομη παραχώρηση αίθουσας για τη διδασκαλία αλβανικών)...Αν και τώρα δεν θα τον καλύπτει πια και κανένας (αφού τους προηγούμενους "άνωθεν εντολέες του" τους έδωσε κανονικότατα στο δικαστήριο προχτές, κατονομάζοντας τον πρώην ΓΓ του ΥΠΕΠΘ κ. Πλατή...)
Οίδομεν. Αυτή η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα (δυστυχώς)...

Vagelford είπε...

Ουφ... Όλα θα πάνε καλά πιστεύω και στη συνέχεια.

Για πότε είναι η εκδίκαση της δεύτερης αναφοράς;

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα η δικογραφία περνάει από εισαγγελέα, ο οποίος και ερευνά αν ευσταθεί κατηγορία. Αν θεωρήσει ότι ευσταθεί ορίζεται δικάσιμος αλλιώς μπαίνει στο αρχείο. Στη φάση αυτή, ακόμα δεν έχει βγεί πόρισμα από την εισαγγελεία.

ΥΓ:Κατά τη δίκη της Παρασκευής τόσο ο εισαγγελέας(!) όσο και οι δικηγόροι αναρωτήθηκαν ουκ ολίγες φορές πώς είναι δυνατόν μια τέτοια ανυπόστατη δικογραφία να παραπέμφθηκε σε δίκη, αφήνοντας πολλές αιχμές για πολιτικές ευθύνες... Οπότε υποψιάζομαι ότι η νέα αναφορά αυτή τη φορά θα μπει στο αρχείο ώς οφείλει καθώς οι κατηγορίες είναι και πάλι ό, τι να ναι...

Giorgi είπε...

Për nder Mësuesi Protonotariou unë sugjeroj që gjuha shqipe të jetë gjuhë zyrtare të Greqisë. Ne e meritojmë atë.

Liria për Shqipërinë e jugut.