Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

NICER launches to the International Space Station

Αναβάλλεται για το Σάββατο η εκτόξευση λόγω κεραυνού.
5:07 p.m. EDT or 21:07 UTC



5:55 p.m. EDT (2155 GMT)


Δεν υπάρχουν σχόλια: