Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ακόμα ένας νεκρός σε Ναζιστική επίθεση

Προχθές είχαμε ακόμα μια δολοφονία από την Ναζιστική συμμορία. Ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη δολοφονήθηκε με δύο μαχαιριές (το αγαπημένο όπλο δράσης της Ναζιστικής οργάνωσης) στο στήθος ο 34χρονος Παύλος Φύσσας. Κάποιοι μπορεί να πέφτουν από τα σύννεφα ή έστω μπορεί να κάνουν ότι πέφτουν από τα σύννεφα. Αλλά οι πρακτικές της συγκεκριμένης Ναζιστικής οργάνωσης είναι γνωστές εδώ και χρόνια.

Αυτό το λινκ έχει ένα σύντομο ιστορικό της ανόδου του Ναζισμού στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Όσο και να σκίζουν τα καλτσόν τους κάποιοι είναι εντελώς σαφές πια ότι ο δολοφόνος που συμμετείχε στο συγκεκριμένο ομαδικό χτύπημα, στα πλαίσια της εκστρατείας από τέτοια χτυπήματα που έχει καθιερώσει η οργάνωση, βρισκόταν στην υπηρεσία της Χρυσής Αβγής (από τα αβγά και όχι αυγή).

"Δεν είναι απλώς ο δράστης Χρυσή Αβγή. Η Χρυσή Αβγή είναι ο δράστης"

Αυγή (19.09.2013)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να είναι και έτσι. Αλλά και πάνω στις μολότοφ της ΜΑΡΦΗΝ είναι τα αποτυπώματα πολλών ή και εκατοντάδων χιλιάδων συντρόφων σου.

Vagelford είπε...

Ο blogger έβαλε το σχόλιό σου στα ανεπιθύμητα. Η βλακεία σου όμως αξίζει να φαίνεται, γιατί όταν κάποιος είναι ενάντια σε μια ναζιστική συμμορία που μαχαιρώνει κόσμο, προφανώς υποστηρίζει την εγκληματική βία, ε;

Εύγε. Καλή δικαιολογία βρήκες.

Ανώνυμος είπε...

Δεν σε είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία στην περίπτωση ΜΑΡΦΗΝ. Και το επιχείρημα σου είναι ανόητο. Δεν είπα αυτό που λες. Εγώ καταδικάζω την βία από όλες τις μεριές, εσύ από την μία και ένας βλάκας καταλαβαίνει ότι αυτό πρέπει να ισχύσει αλλά όχι εσύ που παριστάνεις και τον μεγάλο επιστήμονα. Δώσε λινκ λοιπόν στο ανάλογο άρθρο για τα τέρατα που κάψανε την έγκυο στην ΜΑΡΦΗΝ. Καταδίκασε το. Δείξε ότι, σύμφωνα με τον δικό σου συλλογισμό, όχι τον δικό μου, είσαι αντίθετος στην βία από παντού.

Vagelford είπε...

Ώστε δεν με είδες να έχω την ίδια ευαισθησία στην περίπτωση ΜΑΡΦΗΝ. Μάλιστα. Βλέπω γνωρίζεις σε τι δείχνω ευαισθησία και σε τι όχι, όπως γνωρίζεις ότι έχω "συντρόφους", οι οποίοι πετάνε μολότοφ. Καλά το πας.

Υπάρχουν πολλά πράγματα για τα οποία δεν έχω γράψει σ'αυτό το blog. Πες μας λοιπόν τι γνωρίζεις ότι πιστεύω και για αυτά.

Πιτ είπε...

Στη μαρφίν φίλε μου όπως και σε δεκάδες άλλες δολοφονίες που συμβαίνουν δεν ήταν απο πίσω ένα κόμμα του κοινοβουλίου.Ο ρουπακιάς αποδεδειγμένα έπαιρνε εντολές από την χρυσή αυγη,από αρχηγό τοπικής οργάνωσης και αυτός απο τον αρχηγο (λαγο κ.τ.λ.).Μιλάμε καθαρα για εγκληματική οργάνωση.Στη μαρφίν δεν σχετιζόνταν κόμμα.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια για την λογική σας. Δηλαδή άμα ο φόνος όπως εσείς λέτε (εγώ δεν έχω αποδείξεις) σχετίζεται με ένα κόμμα τότε αξίζει να τον καταδικάσουμε αλλά όταν σχετίζεται με μια ιδεολογία όπως στην περίπτωση Μαρφίν τότε δεν είναι της ίδιας σημασίας. Πρέπει να ντρέπεστε για τον εαυτό σας. Είστε τα αποβράσματα ενός ξεπεσμένου εκπαιδευτικού συστήματος που τόσο χρόνια βιάστηκε από μια συγκεκριμένη ιδεολογία η οποία αν και έχει ως βάση της την βία όμως επικράτησε ως δημοκρατική. Ήταν αυτή η συγκεκριμένη ιδεολογία που έχετε ως αποβράσματα αυτού του εκπαιδευτικού συστήματος που έφερε την αντίδραση στο άλλο άκρο (ούτε τους νόμους του Νεύτωνα δεν μάθατε) και δημιούργησε τον άλλο πόλο. Και εμείς οι πολίτες που είμαστε στην μέση και καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται έχουμε μείνει άναυδοι όταν βλέπουμε το ένα άκρο να καταδικάζει το άλλο άκρο. Τόσα χρόνια το ένα άκρο δολοφονούσε επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να φύγουν όλες οι πολυεθνικές από την χώρα ώστε να ανέβει η ανεργία και η εξαθλίωση και να έχουν ψηφοφόρους. Τόσα χρόνια το άλλο άκρο ξευτίλιζε την έννοια της πατρίδας καίγοντας σημαίες και υποστηρίζοντας την αθρόα έλευση μεταναστών στην χώρα. Έτσι από αντίδραση (πού μάλλον όταν ο καθηγητής σας έκανε το μάθημα για τον τρίτο νόμο του Νεύτωνα εσείς κάνατε κατάληψη με την νεολαία του κόμματος) δημιουργήθηκε το άλλο άκρο. Πάνω στο μαχαίρι είναι και τα δικά σας αποτυπώματα. Γιατί για εμάς που είμαστε στην μέση είστε όλοι μαζί καταστρέφετε αυτήν την χώρα. Μην μιλάτε λοιπόν γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι.

Vagelford είπε...

Επιμένετε βλέπω στα αυθαίρετα συμπεράσματα. Κατανοητό, αφού τα τελευταία είναι πάντα και τα πιο βολικά.

Όσο για τους συσχετισμούς που κάνετε και το πως τα βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα, θα σας ζήλευε ακόμα και ο Σέρλοκ Χόλμς.

Τι να λέμε για τα αυτονόητα τώρα. Καλή σας μέρα.

Πιτ είπε...

Ανώνυμε τι παραλήρημα είναι αυτό;Απο το μυαλό σου όλα αυτά;Οτι ήθελες κατάλαβες...δεν αξίζει να πω κατι άλλο.Το καλύτερο ήταν παντως ήταν ότι είσαι στη μέση!?!!